П`ятниця, 2024-03-29, 11:37:30
Вітаю Вас Гість | RSS

Олександрійський районний методичний кабінет

Категорії розділу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2011 » Жовтень » 25 » Всесвіт нам бентежить мрії
17:52:51
Всесвіт нам бентежить мрії

З 17 по 22 жовтня цього року під покровом золотої закарпатської осені та в атмосфері взаємоповаги, миру і злагоди в місті Ужгороді на базі Закарпатського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді був проведений Всеукраїнський осінній колоквіум школярів „Космос. Людина. Духовність”. В Ужгороді зустрілись учні з усієї України, яким не байдужі людське існування, духовні цінності, небо, зірки, Космос.

У ці дні велась кропітка і напружена робота. Кращі учні країни представляли свої наукові проекти у восьми секціях Колоквіуму : "Космос у лабораторії”; „Крізь простір і час”; "Твої можливості, людино”; "Українці в космосі”; "Суперкнига”; "Кінець світу”; "Лицар духу”; "Краса врятує світ”.

Більшість робіт були доповнені багатими унаочненнями - таблицями, фотографіями, малюнками, макетами та грамотно розробленими комп'ютерними програмами.

При відборі кращих робіт враховувались такі критерії як актуальність, оригінальність та новизна теми, її відповідність тематиці колоквіуму, самостійність написання, практична значимість отриманих результатів, грамотність, культура доповіді та стиль ведення наукової дискусії.

Кіровоградську область представляла команда Олександрійського району, а саме 3 учні Новопразького навчально-виховного комплексу і Мітленко Л.О., заступник директора з науково-методичної роботи.

Юні науковці гідно представили нашу область, район, рідний заклад, здобувши призові місця:

І місце - секція «Українці в космосі» - Татусько Андрій, 11 клас, тема наукової роботи «Українські ракетобудівники на Кіровоградщині»;

ІІ місце - секція «Крізь простір і час» - Сафронов Сергій, 11 клас, тема наукової роботи «Використання тросових систем в космосі»;

ІІ місце - секція «Космос у лабораторії» - Єременко Гуллєр, 11 клас, тема наукової роботи «Створення роботизованої місячної бази».

Свої наукові роботи учні виконували під керівництвом Мітленко Л.О.

Переможці нагороджені дипломами Українського державного центру позашкільної освіти відповідних ступенів.

Крім секційних засідань та захисту наукових проектів учасників колоквіуму, за ці дні було проведено безліч цікавих заходів – багатопрофільні тестування, екскурсії до історичних пам’яток Закарпатської області та міста Ужгорода зокрема. Програмою колоквіуму були також передбачені вечори спілкування та відпочинку.

Категорія: Новини | Переглядів: 662 | Додав: serganddasha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz