П`ятниця, 2024-04-26, 11:54:23
Вітаю Вас Гість | RSS

Олександрійський районний методичний кабінет

Категорії розділу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2011 » Вересень » 30 » Районне свято з нагоди Дня працівників освіти
08:28:43
Районне свято з нагоди Дня працівників освіти

Разом із золотом осені, 29 вересня 2011 року на Олександрійщину прийшло всенародне свято – День працівників освіти, яке традиційно зібрало у районному Будинку культури освітян -  майстрів педагогічної справи, вихователів майбутнього нашої держави, сивочолих ветеранів педагогічної ниви. На свято завітали керівники підрозділів райдержадміністрації і районної ради, голови сільських і селищних рад, працівники відділу освіти, представники педагогічних колективів, щоб віддати шану тим, хто долучив до книги, запалив іскорку знань, є старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.

Всі почесні гості пройшли червоною доріжкою та на стенді побажань залишили свої побажання колегам, керівництву та представникам влади. А біля  банера, де кожен гість сфотографувався, вихованці гуртка «Основи журналістики» Новопразького БДЮТ взяли інтерв’ю у запрошених. Відрадно, що більшість учасників дійства були у вишиванках – започатковану на минулорічному святі традицію всі з радістю підтримали.

А далі, на святково прибраній сцені, відбулася церемонія вручення першої районної відзнаки «Золотий лелека». Чому саме цього птаха обрано для такої почесної відзнаки? Тому, що лелека чи не найголовніший  тотем України. Тому, що цей птах уособлює передбачення, благочестя, пильність, піднесеність, слідування законам. Тому що з давніх часів білий лелека вважався птахом долі, провісником щастя і добробуту. Більше того, вони можуть навіть "перевиховувати” людей, впливати на їхню подальшу долю. Тож як не порівняти місію лелеки і вчителя. Адже саме вчитель допомагає дитині плекати свою долю, вчить прагнути до успіху, вчить, не боячись, розгортати могутні крила і линути до нових відкриттів.

Вручали започатковану відзнаку люди, яким не байдужа доля освітянської галузі району, які докладають до розвитку освіти багато часу, сил, енергії та надають велику фінансову підтримку - перший заступник голови Олександрійської районної державної адміністрації Згама В.М. і заступник голови Олександрійської районної ради Макаренко С.Д. Їхні щирі слова подяки перепліталися із музичними вітаннями від вихованців гуртків Центру дитячої та юнацької творчості.

Відзнаку «Золотий лелека» вручали у номінаціях: «Молодість. Креативність. Перспектива», «Моє покликання – діти»,  «Струна творчого неспокою», «Мудрість. Досвід. Результат», «Трудової слави», «За піклування та підтримку».

Першими лауреатами районної відзнаки стали 30 кращих освітян району, серед них начальник відділу освіти, почесні директори шкіл та працівники освітянської галузі, профспілкові активісти, зусиллями яких твориться майбутнє нашого краю, всієї нашої держави.

      … Золоті лелеки розлетілися по закладах освіти нашого району, і ми впевнені, що їм там буде затишно і комфортно. Нехай же вони несуть своїм володарям на великих могутніх крилах відданість і добробут, злагоду і натхнення, щастя і кохання… А ще ми точно знаємо, там, де поселиться лелека, обов’язково будуть діти!








Категорія: Новини | Переглядів: 659 | Додав: serganddasha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Вересень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz