Вівторок, 2024-04-16, 11:08:13
Вітаю Вас Гість | RSS

Олександрійський районний методичний кабінет

Категорії розділу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2011 » Грудень » 20 » Сесія РПД
09:51:18
Сесія РПД

   До Новорічних свят для лідерів учнівського самоврядування відділ у справах сім`ї, молоді та спорту готує поїдку-екскурсію до Верховної Ради України. Цю приємну новину повідомила Тетяна Григорівна Панета на сесії лідерів учнівського самоврядування, що проходила 9 грудня у відділі освіти Олександрійської районної державної адміністрації. У зібранні взяли участь 38 депутатів з 22 навчальних закладів району. На зустріч до юних депутатів були запрошені начальник відділу у справах сім`ї, молоді та спорту Панета Т.Г., начальник служби у справах дітей Мілашенко О.А., відповідальний секретар ради районної організації ветеранів Ткаченко В.І.

   Тетяна Григорівна Панета подякувала лідерам за співпрацю, звернула увагу присутніх на вирішення спільних проблем, підвела підсумки районного конкурсу–есе «Наше право бути захищеними від насильства» та «Сучасна українська родина очима молоді». Дипломами, пам’ятними призами було нагороджено Меткого Сергія (Головківська ЗШ), Кодак Руслану (Ясинуватська ЗШ), Арсенюк Софію (Протопопівська ЗШ), Загорулько Олександру (Користівська ЗШ), Кузь Богдана (Олександрівська ЗШ), Бузинник Наталію (Користівська ЗШ), Середу Ганну (Новопразький НВК).

   Мілашенко Оксана Анатоліївна привітала депутатів з початком роботи сесії, запропонувала ряд спільних проектів та окреслила можливі шляхи співпраці.

   Володимир Іванович Ткаченко розповів парламентарям про напрями, мету й завдання діяльності ветеранської організації. Районний парламент дітей та Олександрійська районна організація ветеранів уклали Угоду про співпрацю. Зокрема, школярі району і надалі братимуть активну участь в акції «Зірка пам`яті». Від районної організації ветеранів Володимир Іванович Ткаченко передав зібрання творів Григорія Кириловича Настасьєва, колишнього директора Олександрійської середньої школи-інтернат, завідуючого міським відділом освіти м.Олександрії, заслуженого учителя України, кандидата педагогічних наук, Почесного громадянина м.Олександрії, кавалера орденів Леніна, Дружби народів, 2-х орденів Вітчизняної війни, Червоної зірки, Богдана Хмельницького та ін.

   Далі були представлені передвиборчі виступи кандидатів на керівні посади РПД. Між кандидатами, що балотувалися, пройшла коротка дискусія. Особливо переконливими були Друзенко Олена (Недогарська ЗШ), Середа Ганна (Новопразький НВК), Кравченки Світлана та Анастасія (Червонокам`янська ЗШ), Попова Юлія, Клімова Олена, Опалько Дар`я (Бутівський  НВК), Федорук Марина (Цукрозаводський НВК), Петренко Руслана (Куколівський НВК). Депутати затвердили план роботи на 2011-2012 навчальний рік.

   На завершення зустрічі делегати та гості сфотографувалися на згадку.  А попереду найцікавіше - поїздка  до столиці нашої Батьківщини.

 

Олександрійський РПД


Категорія: Новини | Переглядів: 866 | Додав: serganddasha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz