Субота, 2024-04-20, 11:08:34
Вітаю Вас Гість | RSS

Олександрійський районний методичний кабінет

Категорії розділу
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2011 » Грудень » 20 » Спортивне змагання «Нумо, хлопці!»
14:53:11
Спортивне змагання «Нумо, хлопці!»

    "Головне – не перемога, – вчить народна мудрість. – Головне – участь”. І в якійсь мірі це правильно. Але не цими словами керувалися учасники традиційного спортивного свята "Нумо, хлопці!”, що днями пройшло у Користівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів імені А.П. Гайдара. Зокрема, девізом команди Користівської ЗШ під керівництвом вчителя фізичної культури Ковпак В.В. та вчителя захисту Вітчизни Скляренка П.В., стало гасло "Участь добре, а перемога краще”. Це не лише налаштовувало на чесну безкомпромісну боротьбу, а й змушувало кожного докладати максимум зусиль до перемоги. Зрештою, бути сильнішими вимагала ще одна обставина – суперниками були учні-старшокласники Протопопівської ЗШ «Майбутні захисники» та Войнівської ЗШ «Козаки».

    Цих змагань з нетерпінням чекали учасники та вболівальники, до них ретельно готувалися. Адже хлопцям доводилося демонструвати не лише свою силу і спритність, але й дотепність і кмітливість, прийоми самооборони, стройову виправку, вони також одягали  протигази, переносили потерпілих, заряджали магазини автоматів.

    Команди підтримки не стояли осторонь. Кожна із шкіл підготувала номери художньої самодіяльності, підтримували свої команди кричалками. Глядачі азартно підтримували конкурсантів, що створювало атмосферу справжнього свята. Найкращою стала група вболівальників Протопопівської ЗШ І-ІІІ ступенів.

    Змагання пройшли весело, яскраво, емоційно. За результатами змагань переможцями визнано команду Користівської ЗШ І-ІІІ ступенів імені А.П. Гайдара «Вбивча сила». Почесне друге місце посіла команда Протопопівської ЗШ І-ІІІ ступенів «Майбутні захисники» та третє місце – команда Войнівської ЗШ І-ІІІ ступенів «Козаки».

    Відзначено дипломами і найактивніших учнів, які захищали честь своєї школи: Загорулько А. (Користівська ЗШ), Ткачов В. (Войнівська ЗШ), Олійник О. (Протопопівська ЗШ).

    Звертаючись до учнів, заступники директорів шкіл  Самокрик О.М. (Користівська ЗШ), Хоменко Ю.О. (Войнівська ЗШ), Климюк М.В. (Протопопівська ЗШ) подякували учасників за підготовку та самовіддачу, проявлену фантазію і побажали завжди досягати в житті перемог.

    Будемо сподіватися, що спільно проведені заходи військово-патріотичного виховання спонукають молодь до фізичного самовдосконалення, вивчення бойових традицій та героїчних сторінок історії свого народу, сформують у школярів розуміння громадянського обов'язку, готовність у будь-який час стати на захист Вітчизни.

 

Заступник директора з виховної роботи

Користівської ЗШ І-ІІІ ст.

Михайленко С.Л.


Категорія: Новини | Переглядів: 1424 | Додав: serganddasha | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz